NE JEMI AST ALBANIA!

Udhetime Aventura dhe Eksperienca te pa harrueshme!

UDHETONI ME NE!

Aktiviteti i AST Travel nisi në Elbasan në nëntor 2018 me hapjen e selisë si agjenci turistike. Duke parë që tregu i udhëtimeve kishte kërkesa të shumta për ta njohur ndryshe Shqipërinë, AST Travel hyri në treg me guida të plota aventureske dhe “low cost” në mënyrë që askush të mos privohet nga shikimi i bukurive të vendeve shqiptare.

Na kontaktoni

Mos hezitoni!

    Error: Contact form not found.

    Njihuni me skuadrën tonë

    Udhëtime,aventura dhe vende fantastike. TE GJITHA NE NJE!